Entraes (bibliografía)

Especificar el formatu pa los elementos de la base de datos bibliográfica.

P'aportar a esta orde...

D'oh! You found a bug (text/swriter/00/00000404.xhp#verz37 not found).

Triba

Los tipos que s'amuesen dependen de les distintes fontes de documentación.

Estructura y formatu

La llinia Estructura defini como estes entraes componer nel indice. Pa camudar l'apariencia de la entrada pues ingresar códigos o testos dientro de les caxes baleres nesta linea. Tamién pues dar clic nuna caxa balera o en códigu, y dar clic nel botón.

Tabulación (T)

Inxerta una tabulación. P'amestar puntos de rellenu a la tabulación, escueya un caráuter nel cuadru Caráuter de rellenu. Pa camudar la posición del tabulador, escriba'l valor nel cuadru Posición del tabulador o escueya'l caxellu de verificación Alliniar a la derecha.

Triba

Llistes les entraes bibliográfiques disponibles. P'amestar una entrada de llinia d'Estructura, fai clic n'inxertar, y fai clic na caxa balera pa la llinia d'Estructura, y dempués fexe clic en Inxertar. Usa'l diálogu Definir entrada bibliográfica p'amestar nueves entraes.

Inxertar

Amiesta'l códigu de referencia pa la entrada bibliográfica escoyida pa la llinia Estructura. Escueya una entrada na llista, de clic dientro d'una caxa balera, y despues de clic nesti botón.

Quitar

Quita la seleición a la referencia de códigu dende la llinia Estructura.

Toos

Applies the current settings to all levels without closing the dialog.

Estilu de caráuter

Specify a character style for the selected icon in the Structure.

Editar

Abre un diálogu onde pue editar l'estilu escoyíu del caráuter.

Ordenar per

Especifique les opciones pa ordenar les entraes bibliográfiques.

Posición del documentu

Ordena les entraes bibliográfiques acordies cola posición de les sos referencies nel documentu. Escueya esta opción si deseya utilizar referencies numberaes automáticamente.

Conteníu

Ordena les entraes a la base de datos bibliográfica usando l'orde de llaves qu'especifiques, por exemplu, por autor o per añu de publicación.

Criterios d'ordenación

1, 2 o 3

Esbilla la entrada pela que se deben ordenar les entraes bibliográfiques. Esta opción namái ta disponible si s'esbilla'l botón d'opción Conteníu na área Ordenar per.

AZ

Clasifica les entraes bibliográfiques n'orde alfanumbéricu ascendente.

ZA

Clasifica les entraes bibliográfiques n'orde alfanumbéricu descendente.