Sobre

Crea un sobre. Hai trés llingüetes de páxina, nes que pue especificar el destinatariu y el remitente, la posición y el formatu de dambes señes, y el tamañu y l'orientación del sobre

P'aportar a esta orde...

Dende la barra de menús:

Choose Insert - Envelope

Dende la interfaz con llingüetes:

Choose Tools - Envelope.

On the Tools menu of the Tools tab, choose Envelope.

On the Insert menu of the Insert tab, choose Envelope.

Dende les barres de ferramientes:

Icon Insert Envelope

Insert Envelope

Sobre

Escribi les señes del destinatariu y del remitente pal sobre. Tamién pues inxertar campos de señes a partir d'una base de datos, por exemplu la base de datos Señes.

Formatu

Especifica'l diseñu y tamañu del sobre.

Imprentadora

Configure les opciones d'impresión del sobre.

Nuevu documentu

Crea otru documentu y inxerta el sobre.

Inxertar

Inxerta'l sobre enantes de la páxina activa del documentu.

Reafitar

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Desaniciar un sobre d'un documentu.

1. Dea clic na páxina del sobre pa convertila na páxina actual.

2. Faiga clik derechu nel campu na llinia estatus qu'indica "Sobre".

va abrise un submenú amosando diversos estilos de páxina.

3. Escueyi l'estilu de páxina «Predetermináu» usando'l somenú.

Esto desanicia'l formatu especial del «Sobre».

4. Desaniciar los marcos de remitente y destinatario Faiga clic nel borde de cada marcu y calque la tecla Supr.