Bienveníu a l'ayuda de LibreOffice Math

Videu esternu

Please accept this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

Política de privacidá de YouTube

Cómo trabayar con LibreOffice Math

Instrucciones pa LibreOffice Math

Carauterístiques de LibreOffice Math

Tables de referencia pa les fórmules

Elementos

Exemplos de LibreOffice Math

De siguío incluyimos delles fórmules d'exemplu pal usu diariu de LibreOffice Math.

Exemplos de fórmules químiques

Menúes, barres de ferramientes y tecles en LibreOffice Math

Menús

Barres de ferramientes

Accesos direutos pa fórmules

Echa un güeyu a www.dmaths.org pa un conxuntu adicional d'iconos y macros pal Math del LibreOffice.

Help about the Help

L'ayuda fai referencia a la configuración predeterminada nun sistema que ta configuráu coles opciones predeterminaes. Les descripciones de colores, aiciones del mur, o otros elementos configurables puen ser diferentes de les del so programa o sistema.

Please support us!