Combinaciones de tecles (Accesibilidá de LibreOffice Math)

Pue controlar LibreOffice Math ensin mur.

Insertamientu d'una fórmula direutamente

Si deseya inxertar una fórmula nel documentu de testu y yá conoz los caráuteres correctos pue faer lo siguiente:

1. Escriba la fórmula nel testu

2. Escueya la fórmula

3. Choose the command Insert - OLE Object - Formula Object.

Insertamientu d'una fórmula por aciu d'una ventana

Elements pane

Tecles de flecha izquierda/derecha

Mover a la derecha o izquierda a la siguiente categoría o función.

Tecla Entrar

Escueye una categoría (dientro de la seición de categoríes) o inxerta una función na ventana de Comandos (dientro la seición de funciones).

Tabulador

Saltar del primer elementu de la categoría a la primer función de la categoría.

Mayús+Tab

Saltar del caberu elementu de la categoría a la cabera función de la categoría.