Alliniación

Equí va poder determinar l'alliniación de les fórmules de delles llinies y fórmules con dellos elementos nuna llinia. Pa crear fórmules de delles llinies introduza'l comandu NEWLINE na ventana de Comandos.

P'aportar a esta orde...

Escueyi Formatu - Alliniar

Caxa de diálogu d'alliniamientu

Horizontal

Determina'l tipu d'alliniación horizontal de les fórmules qu'ocupen delles llinies.

Izquierda

Alliniación de la fórmula a la izquierda.

Iconu de conseyu

El testu ta siempres alliniáu a la izquierda.

Centráu

Alliniación de la fórmula nel centru.

Derecha

Alliniación de la fórmula a la derecha.

Predetermináu

Si calca esti botón tolos cambeos realizaos van guardase como configuración predeterminada pa toles fórmules nueves. Enantes de guardar va pidise confirmación.

Caxa de diálogu de  Grabar predeterminada