Otros

Amuesa diversos símbolos matemáticos.

P'aportar a esti comandu...

Menú contestual de la ventana de comandos - Otros

Escueyi Ver - Elementos; y nel panel Elementos escueyi Otros de la llista.

Llista de tolos símbolos

Partial Icon

Parcial

Inxerta'l símbolu d'una diferenciación parcial. Comandu pa la ventana Comandos: partial

Infinity Icon

Infinitu

Inxerta'l símbolu d'infinitu. Comandu pa la ventana Comandos: infinity o infty

Nabla Icon

Nabla

Inxerta'l símbolu pa un operador vectorial Nabla. Comandu pa la ventana Comandos: nabla

There exists Icon

Esiste

Inxerta'l símbolu pa un quantor d'Esistencia. Comandu pa la ventana Comandos: exists

There does not exist Icon

Nun esiste

Inxerta'l símbolu d'una cuantificador d'esistencia. El comandu pa la ventana de comandos nun esiste

For all Icon

Pa toos

Inxerta'l símbolu pa un cuantificador universal «pa toos». Comandu pa la ventana Comandos: forall

h Bar Icon

h barra

Inxerta'l símbolu pa la constante h barra. Comandu pa la ventana Comandos: hbar

Lambda Bar Icon

Lambda barra

Inxerta'l símbolu d'una lambda barra. Comandu pa la ventana Comandos: lambdabar

Real Part Icon

Parte real

Inxerta'l símbolu de la parte real d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: re

Imaginary Part Icon

Parte imaxinaria

Inxerta'l símbolu de la parte imaxinaria d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: im

Weierstrass p Icon

p de Weierstrass

Esti iconu inxerta'l símbolu d'una función p de Weierstrass. Comandu pa la ventana Comandos: wp

Left Arrow Icon

Flecha izquierda

Esti iconu inxerta una flecha escontra la esquierda. Comandu pa la ventana Comandos: leftarrow

Right Arrow Icon

Flecha drecha

Esti iconu inxerta una flecha escontra la derecha. Comandu pa la ventana Comandos: rightarrow

Up Arrow Icon

Flecha arriba

Esti iconu inxerta una flecha escontra riba. Comandu pa la ventana Comandos: uparrow

Down Arrow Icon

Flecha abaxo

Esti iconu inxerta una flecha escontra baxo. Comandu pa la ventana Comandos: downarrow

Ellipsis Icon

Puntos suspensivos

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos (tres puntu horizontales baxos). Comandu pa la ventana Comandos: dotslow

Math-axis Ellipsis Icon

Elipsis d'exa matemática

Esti iconu inxerta una elipsis d'exa (tres puntu horizontales centraos verticalmente). Comandu pa la ventana Comandos: dotsaxis

Vertical Ellipsis Icon

Elipsis vertical

Esti iconu inxerta una elipsis vertical (tres puntu verticales). Comandu pa la ventana Comandos: dotsvert

Upward Diagonal Ellipsis Icon

Elipsis diagonal haza arriba

Esti iconu inxerta una elipsis en diagonal escontra riba (tres puntu en diagonal de la parte inferior esquierda a la parte cimera derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsup o dotsdiag

Downward Diagonal Ellipsis Icon

Elipsis diagonal haza abaxo

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos en diagonal escontra baxo (tres puntu en diagonal de la parte cimera esquierda a la parte inferior derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsdown

Pue inxertase un épsilon posterior escribiendo backepsilon na ventana Comandos.

Pa inxertar un marcador de posición de testu na fórmula, escriba <?> na ventana Comandos.