Otros

Amuesa diversos símbolos matemáticos.

P'aportar a esta orde...

Abri'l menú contestual de la ventana Órdenes y escueyi Otros

Escueyi Ver - Elementos; y nel panel Elementos escueyi Otros de la llista.

Llista de tolos símbolos

Iconu Parcial

Parcial

Inxerta'l símbolu d'una diferenciación parcial. Comandu pa la ventana Comandos: partial

Iconu Infinitu

Infinitu

Inxerta'l símbolu d'infinitu. Comandu pa la ventana Comandos: infinity o infty

Iconu Nabla

Nabla

Inxerta'l símbolu pa un operador vectorial Nabla. Comandu pa la ventana Comandos: nabla

Iconu Esiste

Esiste

Inxerta'l símbolu pa un cuantificador d'esistencia. Comandu pa la ventana Comandos: exists

Iconu Nun esiste

Nun esiste

Inxerta'l símbolu pa un cuantificador d'esistencia. Comandu pa la ventana Comandos: notexists

For all Icon

Pa toos

Inxerta'l símbolu pa un cuantificador universal «pa toos». Comandu pa la ventana Comandos: forall

h Bar Icon

h barra

Inxerta'l símbolu pa la constante h barra. Comandu pa la ventana Comandos: hbar

Lambda Bar Icon

Lambda barra

Inxerta'l símbolu d'una lambda barra. Comandu pa la ventana Comandos: lambdabar

Real Part Icon

Parte real

Inxerta'l símbolu de la parte real d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: re

Iconu Parte imaxinaria

Parte imaxinaria

Inxerta'l símbolu de la parte imaxinaria d'un númberu complexu. Comandu pa la ventana Comandos: im

Weierstrass p Icon

p de Weierstraß

Esti iconu inxerta'l símbolu d'una función p de Weierstraß. Comandu pa la ventana Comandos: wp

Left Arrow Icon

Flecha izquierda

Esti iconu inxerta una flecha escontra la esquierda. Comandu pa la ventana Comandos: leftarrow

Right Arrow Icon

Flecha drecha

Esti iconu inxerta una flecha escontra la derecha. Comandu pa la ventana Comandos: rightarrow

Up Arrow Icon

Flecha arriba

Esti iconu inxerta una flecha escontra riba. Comandu pa la ventana Comandos: uparrow

Down Arrow Icon

Flecha abaxo

Esti iconu inxerta una flecha escontra baxo. Comandu pa la ventana Comandos: downarrow

Ellipsis Icon

Puntos suspensivos

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos (tres puntu horizontales baxos). Comandu pa la ventana Comandos: dotslow

Math-axis Ellipsis Icon

Elipsis d'exa matemática

Esti iconu inxerta una elipsis d'exa (tres puntu horizontales centraos verticalmente). Comandu pa la ventana Comandos: dotsaxis

Vertical Ellipsis Icon

Elipsis vertical

Esti iconu inxerta una elipsis vertical (tres puntu verticales). Comandu pa la ventana Comandos: dotsvert

Upward Diagonal Ellipsis Icon

Elipsis diagonal haza arriba

Esti iconu inxerta una elipsis en diagonal escontra riba (tres puntu en diagonal de la parte inferior esquierda a la parte cimera derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsup o dotsdiag

Downward Diagonal Ellipsis Icon

Elipsis diagonal haza abaxo

Esti iconu inxerta unos puntos suspensivos en diagonal escontra baxo (tres puntu en diagonal de la parte cimera esquierda a la parte inferior derecha)Comandu pa la ventana Comandos: dotsdown

Pue inxertase un épsilon posterior escribiendo backepsilon na ventana Comandos.

Pa inxertar un marcador de posición de testu na fórmula, escriba <?> na ventana Comandos.