Axustar trabayu d'impresión a páxina

Pue amenorgar el tamañu d'una diapositiva al imprimila, de forma que pueda axustase a una páxina impresa.

1. Abra'l documentu que deseye imprentar.

2. In Normal View, choose Slide - Properties, and then click the Page tab.

3. Nel área Configuración del diseñu, escueya'l caxellu de verificación Axustar oxetu al tamañu de papel.

4. Nel área Formatu de papel, escueya un Formatu.

5. Calque Aceutar. La diapositiva redimensionase p'axustase a la páxina impresa, calteniendo les posiciones relatives de los oxetos de la diapositiva.

Please support us!