Crear una diagrama de fluxu

Pa crear una diagrama de fluxu:

1. Escueyi una ferramienta na barra Diagrama de fluxu de la barra Dibuxu.

2. Arrastre una forma na diapositiva.

3. P'amestar más formes, repita los últimos pasos.

4. Abra la barra de ferramientes Coneutores na barra de ferramientes Dibuxu y escueya una llinia de conexón.

5. Mueva'l punteru en borde d'una forma, de cuenta qu'apaezan los puntos de conexón.

6. Calque sobre un puntu de conexón, arrastre hasta un puntu de conexón n'otra forma y suelte el botón.

7. P'amestar más coneutores, repita los últimos pasos.

Yá creó l'esquema básicu del diagrama de fluxu.

P'amestar testu a les formes del diagrama de fluxu

Realice unu de los siguientes pasos:

Pa incorporar un rellenu de color a una forma:

1. Escueya la forma y escueye Formatu - Rellenu.

2. Escueya Color y calque unu d'el colores de la tabla.

P'amestar zones actives que llamen a otres diapositives:

Asigne interacciones a dellos oxetos de la diapositiva.

1. Escueya l'oxetu y escueye Presentación - Interaición.

2. Escueya una interaición nel diálogu. Por exemplu, escueya dir a la diapositiva siguiente cuando l'usuariu faiga clic nel oxetu.