Crear una presentación personalizada

Pue crear presentaciones personalizaes que s'afaigan a les necesidaes del públicu utilizando diapositives dientro de la presentación actual.

Pa crear una presentación personalizada:

Define Custom Slide Show Dialog

1. Escueya Presentación - Presentación personalizada.

2. Faiga clic nel botón Nuevu y escriba el nome de la presentación nel cuadru Nome.

3. Under Existing Slides, select the slides to add to your slide show, and click the >> button. Hold down Shift to select a range of consecutive slides, or to select multiple individual slides.

Pa camudar l'orde de les diapositives na presentación, abasnar y suélteles dientro de Presentación personalizada.

Pa empecipiar una presentación personalizada:

Custom Slide Shows Dialog

1. Escueya Presentación - Presentación personalizada.

2. Escueya de la llista la presentación que deseye empecipiar.

3. Calque Entamu.

tip

Si deseya que la presentación personalizada escoyida empecipiar al faer clic nel iconu Presentación de la barra de ferramientes Presentación o cuando calque F5, escueya Utilizar presentación personalizada.

Opciones d'execución d'una presentación

De mano siempres la presentación dende la diapositiva actual:

1. Choose - LibreOffice Impress - General.

2. Nel área Empecipiar la presentación, escueya'l caxellu de verificación Siempres cola páxina actual.

warning

Nun escueya esta opción si deseya executar una presentación personalizada.

P'anubrir una diapositiva:

P'anubrir la diapositiva actual, calque'l botón «Anubrir diapositiva».

1. P'anubrir delles diapositives, escueya Ver - Clasificador de diapositives y, de siguío, escueya les diapositives que deseye anubrir.

2. Escueya Presentación - Amosar o anubrir diapositiva.

La diapositiva nun s'desanicia del documentu.

P'amosar una diapositiva oculta:

1. Escueya Ver - Clasificador de diapositives y, de siguío, escueya les diapositives ocultes que deseye ver.

2. Escueya Presentación - Amosar o anubrir diapositiva.