Convertir oxetos 2D en curves, polígonos y oxetos 3D

You can convert two-dimensional (2D) objects to create different shapes. LibreOffice can convert 2D objects to the following object types:

Dos tipos d'oxetos 3D

Pa convertir un oxetu nuna forma curva:

1. Escueya un oxetu 2D na diapositiva o páxina.

2. Faiga clic col botón derechu nel oxetu y escueya Convertir - En curva.

Pa modificar la forma del oxetu, faiga clic nel iconuPuntos Iconu de la barra de ferramientes Dibuxu y arrastre les agarraderes del oxetu. Tamién pue abasnar los puntos de control d'una agarradera pa modificar la forma de la curva.

Pa convertir un oxetu 2D nun polígonu:

1. Escueya un oxetu 2D na diapositiva o páxina.

2. Faiga clic col botón derechu nel oxetu y escueya Convertir - En polígonu.

Pa modificar la forma del oxetu, faiga clic nel iconuPuntos Iconu de la barra de ferramientes Dibuxu y arrastre les agarraderes del oxetu.

Pa convertir un oxetu 2D nun oxetu 3D:

1. Escueya un oxetu 2D na diapositiva o páxina.

2. Faiga clic nel iconu Activar o desactivar extrusiónIconu na barra Dibuxu o, col botón derechu del mur, faiga clic nel oxetu y escueya Convertir - En 3D.

Pa editar les propiedaes del oxetu 3D, utilice les barres de ferramientes Llinies y rellenu y Configuración 3D.

Iconu de conseyu

Pa convertir un oxetu de testu en 3D, utilice l'iconu Fontwork Iconu na barra de ferramientes Dibuxu.

Pa convertir un oxetu 2D nun oxetu de rotación 3D:

Un oxetu de rotación 3D créase faciendo rodar l'oxetu escoyíu alredor de la so exa vertical.

1. Escueya un oxetu 2D na diapositiva o páxina.

2. Faiga clic col botón derechu nel oxetu y escueya Convertir - N'oxetu de rotación 3D

Pa editar les propiedaes del oxetu 3D, usa les barres de ferramientes Llinies y rellenu y Axustes 3D.

Iconu de conseyu

Pue xirar l'oxetu 2D enantes de convertilo pa crear una forma más complexa.

Please support us!