Interaction

Define'l comportamientu de los oxetos escoyíos cuando se calca sobre unu d'ellos mientres una presentación.

P'aportar a esta orde...

Escueyi Formatu - Interaición.

Na barra de ferramientes Estándar, calca

Iconu Interaición

Interaición

Aición con pulsación de mur

Especifica l'aición que se va executar al calcar nel oxetu escoyíu mientres una presentación. Tamién puen asignase acciones a oxetos arrexuntaos.

Nenguna aición

Nun hai aición.

Dir a páxina anterior

Muévese una páxina escontra tras na presentación.

Dir a la páxina siguiente

Mueve escontra alantre una páxina de la presentación.

Dir a la primer páxina

Mover a la primer páxina de la presentación.

Dir a la última páxina

Mover a la última páxina de la presentación.

Dir a páxina o oxetu

Salta a una páxina o a un oxetu con nome d'una páxina.

Destín

Inclúi nuna llista les posibles diapositives y oxetos de destín.

Diapositiva/Oxetu

Escriba'l nome de la diapositiva o del oxetu que deseye guetar.

Guetar

Busca la diapositiva o l'oxetu especificaos.

Dir al documentu

Abre y amuesa un ficheru mientres una presentación. Si escueye un ficheru de LibreOffice como documentu de destín, tamién pue especificar la diapositiva que se va a abrir.

Documentu

Defina l'allugamientu del documentu de destín.

Documentu

Escriba la ruta al ficheru que deseye abrir o faiga clic en Guetar p'atopalo.

Restolar

Busque el ficheru que deseye abrir.

Play audio

Plays an audio file.

Audio

Define the location of the audio file.

Audio

Enter a path to the audio file you want to open, or click Browse to locate the file.

Restolar

Locate the audio file you want to play.

note

If you did not install audio files with LibreOffice, you can run the LibreOffice Setup program again and select Modify.

Reproducir

Plays the selected audio file.

Correr programa

Empecipia un programa mientres una presentación.

Programa

Programa

Introduza la ruta del programa que deseye empecipiar o faiga clic en Guetar p'atopalo.

Restolar

Busque'l programa que deseye executar.

Correr macro

Executa una macro demientres la presentación.

Macro

Macro

Introduza la ruta de la macro que deseye executar o faiga clic nel botón Guetar p'atopala.

Restolar

Busque la macro que quiera executar.

Salir d'una presentación

Remata la presentación.

Executar l'aición del oxetu

Pue escoyese la entrada "Executar l'aición del oxetu" pa oxetos OLE inxertaos.

Editar

Abre l'oxetu en mou d'edición.

Please support us!