Páxina

Establez la orientación de la páxina, margenes, fondu y otres opciones de diseñu.

P'aportar a esti comandu...

Choose Slide - Properties and then click the Page tab

Formatu de papel

Formatu

Escueya un formatu de papel que la so imprentadora soporte. Tamién pue configurar un tamañu de páxina escoyendo Usuariu ya introduciendo les dimensiones del tamañu nos campos Anchu y Altor.

Anchor

Amuesa l'anchu del formatu de papel escoyíu nel campu Formatu. Si escueye'l formatu Usuariu, entra un valor pal anchu de la páxina.

Altor

Amuesa l'altu del formatu de papel escoyíu nel campu Formatu. Si escueye'l formatu Usuariu, entra un valor pal altor de la páxina.

Vertical

La orientación de la páxina ye vertical.

Horizontal

La orientación de la páxina ye horizontal.

Bandexa de papel

Escueya l'orixe de papel de la imprentadora.

Iconu de conseyu

Si el ficheru utiliza más d'un formatu de papel pue escoyer una bandexa distinta pa cada formatu.

Campu de previsualización

Displays a preview of the current selection.

Marxes

Especifique la distancia ente'l borde d'una páxina impresa y l'área imprimible.

Izquierda

Introduza la distancia ente'l borde esquierdu de la páxina y los datos. Pue ver una previsualización de la resultancia.

Derecha

Escriba la distancia ente'l borde derechu de la páxina y los datos. Pue ver una previsualización de la resultancia.

Enriba

Escriba la distancia ente'l borde cimeru de la páxina y los datos. Pue ver una previsualización de la resultancia.

Embaxo

Introduza la distancia ente'l borde inferior de la páxina y los datos. Pue ver una previsualización de la resultancia.

Formatu

Especifique'l formatu de los númberos de páxina.

Axustar oxetu al tamañu de papel

Defina equí si deseya caltener la disposición de los elementos de dibuxu anque'l formatu del papel camude.