Ruta de clases

Esti diálogu dexa amestar carpetes y ficheros d'almacenamientu al camín de clase Java. Estos caminos son válidos pa cualisquier JRE qu'anicies.

P'aportar a esta orde...

Choose - LibreOffice - Advanced.

Ficheros y carpetes asignaos

Especifica l'allugamientu de les clases o biblioteques de clases de Java. La nueva ruta de clases validar al reiniciar LibreOffice.

Iconu d'alvertencia

Les clases de Java a les que s'apuerta por aciu la ruta de clases nun se someten a una comprobación de seguridá.

Amestar ficheru

Escueya un ficheru históricu en formatu jar o zip y amieste el ficheru a la ruta de clases.

Amestar carpeta

Escueya una carpeta y amiéstela a la ruta de clases.

Quitar

Escueya un ficheru d'almacenamientu o una carpeta na llista y faiga clic en Quitar pa desaniciar l'oxetu de la ruta de clases.