Opciones de LibreOffice Math

Define'l formatu y les opciones d'impresión de tolos nuevos documentos de fórmules. Estes opciones entren n'efeutu cuando s'imprime una fórmula direutamente dende LibreOffice Math. pue abrir el diálogu faciendo clic nel botón Opciones del cuadru de diálogu Imprentar. La configuración definida nel diálogu va ser permanente, ente que la establecida nel diálogu "Imprentar" va ser namái válida pal documentu actual.

P'aportar a esta orde...

Open a Math document, choose - LibreOffice Math.

Configuración

Defines formula settings that will be valid for all documents.

Reafitar

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.