Proxy

Los Sirvidores proxy p'aportar a Internet puen configurase manualmente según seya necesariu.

P'aportar a esta orde...

Choose - Internet - Proxy.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Axustes

Define la configuración del sirvidor proxy.

Sirvidor Proxy

Especifica'l tipu de definición de proxy.

Nenguna

Apuerta a Internet ensin sirvidor proxy. Dexa establecer una conexón direuta del equipu a un provisor d'Internet que nun utiliza proxy.

Manual

Dexa introducir manualmente el sirvidor proxy. Especifique los sirvidores proxy acordies col serviciu d'Internet. Solicite los proxy y los puertos al so alministrador de sistemes.

Iconu de conseyu

Escriba los nomes d'el sirvidores ensin el prefixu de protocolu. Por exemplu, escriba www.example.com, non http://www.example.com.

Sistema

En sistemes Windows o UNIX qu'utilicen GNOME o KDE, esta opción indica a LibreOffice que tien d'utilizar los axustes del sistema. P'activar esta configuración tienes de reaniciar LibreOffice.

Proxy HTTP

Escriba'l nome del sirvidor proxy pa HTTP. Escriba'l puertu nel campu de la derecha.

HTTPS proxy

Entra'l nome del HTTPS sirvidor. Tipear el puertu nel campu escontra la derecha.

Ensin Proxy para

Especifica los nomes d'el sirvidores que nun precisen sirvidores proxy, dixebraos por puntos y coma. Son sirvidores asitiaos na rede local, según sirvidores usaos pa la canalización d'audiu y videu, por exemplu.

Tamién pue utilizar comodinos nos nomes d'ordenadores y dominios. Por exemplu, utilice *.sun.com pa dirixise a tolos ordenadores del dominiu sun.com ensin proxy.

Type the port for the corresponding proxy server. The maximum value of a port number is fixed at 65535.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.