Application Colors

Afita los colores de la interfaz d'usuariu de LibreOffice. Los axustes actuales puen guardase en forma d'esquema de colores y cargase más palantre.

P'aportar a esta orde...

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Accesibilidá en LibreOffice

Esquema de colores

Guardar y desaniciar esquemes de colores.

Esquema

Escueye l'esquema de color que quies utilizar.

Guardar

Guarda la configuración actual en forma d'esquema de colores que pue cargase más palantre. El nome amestar nel cuadru Esquema.

Nome del esquema de colores

Escriba un nome pal esquema de colores.

Desaniciar

Desanicia l'esquema de colores que s'amuesa nel cuadru Esquema. Nun ye posible desaniciar l'esquema Predetermináu.

Colores personalizaes

Escueya les colores de los elementos de la interfaz d'usuariu.

To apply a color to a user interface element, ensure that the box in front of the name is checked. To hide a user interface element, clear the check box.

Iconu de nota

Some user interface elements cannot be hidden.

Iconu de nota

To enhance cursor visibility, set the application background color between 40% and 60% gray, it is automatically changed to 40% gray.

La configuración de colores Automática devuelve'l color predetermináu al elementu de la interfaz d'usuariu.

Les configuraciones de colores de "Enllaces visitaos" y "Enllaces ensin visitar" utilícense namái nos documentos creaos dempués d'aplicar la configuración.