Xeneral

Especifica la configuración xeneral de LibreOffice.

P'aportar a esta orde...

Choose - LibreOffice - General.

Options General Dialog Image

Ayuda

Determina'l comportamientu de l'ayuda instalada.

Ayuda activa

Amuesa un testu d'ayuda cuando'l cursor déxase sobre un iconu, un comandu de menú o un control nun cuadru de diálogu.

Estáu del documentu

Con Imprentar defínese l'estáu "Documentu modificáu"

Especifica si la imprentación del documentu se considera un cambéu. Si esta opción ta escoyida, la siguiente vegada que'l documentu zarre va solicitáse-y si tienen de guardase los cambeos. La fecha d'imprentación introduzse entós como cambéu nes propiedaes del documentu.

Añu (dos díxitos)

Define un intervalu de feches, dientro del cual el sistema reconoz un añu de dos díxitos.

En LibreOffice, los años indicar con cuatro dígito, de forma que la diferencia ente 1/1/99 y 1/1/01 ye de dos años. La opción Añu (númberu de dos díxitos) dexa al usuariu definir los años nos que les feches de dos díxitos amestar a 2000. Esto significa que, si especifica la fecha 1/1/30 o otra posterior, la entrada "1/1/20" reconozse como 1/1/2020 en llugar de 1/1/1920.

Help Improve LibreOffice

Send crash reports to The Document Foundation

Unvia informes sobro ceses de funcionamientu p'ayudar al equipu de desarrollu a ameyorar la fiabilidá de les aplicaciones. Siempres que LibreOffice zarre inesperadamente, vas tener la posibilidá d'unviar informes con ciertos datos de depuración, que son útiles p'atopar la causa del defeutu y, n'última instancia, correxilu.