Imprentar m谩s r谩pidu con datos amenorgaos

Pue decidir si deseya amenorgar los datos necesarios pa imprentar el documentu. Pue establecese una configuraci贸n distinta pa la impresi贸n direuta y pa la impresi贸n nun ficheru.

1. Escueya - LibreOffice - Imprentar.

2. Faiga clic nuna de les opciones de configuraci贸n siguientes:

Imprentadora: pa establecer les opciones p'amenorgar los datos al imprentar direutamente nuna imprentadora

Imprentar n'ficheru: pa establecer les opciones p'amenorgar los datos al imprentar nun ficheru

3. Escueya cualquier combinaci贸n de les cuatro opciones y calque Aceutar.

Los documentos qu'imprima a partir d'esti momentu van utilizar les opciones modificaes.

4. Imprima'l documentu.

Pue amenorgar los datos de tresparencia, gradientes y mapes de bits. En munchu imprentadores, l'amenorgamientu de datos nun mengua la calid谩 d'impresi贸n. Sicas铆, el tiempu d'impresi贸n amen贸rgase considerablemente y, al imprentar nun ficheru, el tama帽u del ficheru ye enforma menor.