Imprentar más rápidu con datos amenorgaos

Pue decidir si deseya amenorgar los datos necesarios pa imprentar el documentu. Pue establecese una configuración distinta pa la impresión direuta y pa la impresión nun ficheru.

1. Escueya - LibreOffice - Imprentar.

2. Faiga clic nuna de les opciones de configuración siguientes:

Imprentadora: pa establecer les opciones p'amenorgar los datos al imprentar direutamente nuna imprentadora

Imprentar n'ficheru: pa establecer les opciones p'amenorgar los datos al imprentar nun ficheru

3. Escueya cualquier combinación de les cuatro opciones y calque Aceutar.

Los documentos qu'imprima a partir d'esti momentu van utilizar les opciones modificaes.

4. Imprima'l documentu.

Pue amenorgar los datos de tresparencia, gradientes y mapes de bits. En munchu imprentadores, l'amenorgamientu de datos nun mengua la calidá d'impresión. Sicasí, el tiempu d'impresión amenórgase considerablemente y, al imprentar nun ficheru, el tamañu del ficheru ye enforma menor.