Impresión en blancu y negru

Imprentar testu ya imaxe en blancu y negru

1. Escueya Ficheru - Imprentar. va abrise la llingüeta Xeneral del cuadru de diálogu.

2. Calque nel botón Propiedaes. Va Apaecer el diálogu de propiedaes de la imprentadora.

3. Escueya la opción d'imprentar en blancu y negru. Pa llograr más información, consulte'l manual d'usuariu de la so imprentadora.

4. Confirme les opciones del cuadru de diálogu Propiedaes y faiga clic en Imprentar.

El documentu actual va imprentar en blancu y negru.

Imprentar en LibreOffice Impress y LibreOffice Draw en blancu y prietu

1. Choose - LibreOffice Impress or - LibreOffice Draw, as appropriate.

2. Escueya la opción Imprentar.

3. En Calidá, escueyi Escala de buxos o Blancu y prietu y calca Aceutar.

Si escoyóse dalguna d'estes opciones, toles presentaciones o dibuxos van imprentase ensin color. Si namái deseya imprentar en prietu el trabayu d'impresión actual, escueya esa opción en Ficheru - Imprentar - LibreOffice Draw/Impress.

Grayscale converts all colors to a maximum of 256 gradations from black to white. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Black & white converts all colors into the two values black and white. All borders around objects are printed black. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Imprentar un testu namái en blancu y negru

En LibreOffice Writer pue optase por imprentar en blancu y negru testu formateáu con color. Pue especificase esta opción pa tolos trabayos d'impresión de documentos siguientes, o namái pal procesu d'impresión actual.

Imprentar tolos documentos de testu en blancu y negru.

1. Choose - LibreOffice Writer or - LibreOffice Writer/Web.

2. Escueya la opción Imprentar.

3. En Conteníu, escueya Imprentar en negru y calque Aceutar.

Tolos documentos de testu o HTML van imprentar col testu en negru.

Imprentar documentu de testu actual en blancu y negru.

1. Escueya Ficheru - Imprentar. Depués faiga clic na llingüeta LibreOffice Writer.

2. Escueya El testu en negru y faiga clic en Imprentar.