Camudar l'asociación de los tipos de documentos de Microsoft Office

Si deseya camudar l'asociación de les estensiones del nome de los ficheros de Microsoft Office p'abrir los ficheros con LibreOffice o con Microsoft Office:

1. Nel Esplorador de Windows, dar clic derechu a un ficheru del tipu que se deseya asignar a otra aplicación.

2. In the context menu, choose Open with - Choose another app.

3. Na llista d'aplicaciones, escoyer el programa que se deseya p'abrir el tipu actual de ficheros. Asegurase qu'esti escoyida la opción "Siempres usar esti programa".

Si estos pasos nun s'apliquen a la to versión de Microsoft Windows, busca l'Ayuda de Microsoft Windows pa les instrucciones sobre como camudar les asociaciones de ficheros.

Please support us!