Inxertar oxetos dende la Galería

Pue inxertase un oxetu nun documentu en forma de copia o en forma de enllaz. Una copia d'un oxetu ye independiente del oxetu orixinal. Los cambeos nel oxetu orixinal nun afecten a la copia. Los enllaces dependen del oxetu orixinal. Los cambeos nel oxetu orixinal refléxense tamién nel enllaz.

Insertamientu d'un oxetu como copia

1. Abra la Galería; pa ello, faiga clic nel iconu Galería de la barra de ferramientes Estándar o escueya Ferramientes - Galería.

2. Escueyi un tema.

3. Pa escoyer un oxetu, calque una vegada nél.

4. Arrastre l'oxetu hasta'l documentu o active'l menú contestual (calcando'l botón derechu del mur) y escueya los comandos Amestar y Copia.

Insertamientu d'un oxetu como enllaz

1. Open the Gallery by clicking the Gallery icon on the Standard bar, or by choosing Insert - Media - Gallery.

2. Escueya una tema.

3. Pa escoyer un oxetu, calque una vegada nél.

4. Abasne l'oxetu al documentu mentanto calca les tecles Mayúscula y , o faiga clic col botón drechu p'abrir el menú contestual y seleicione Inxertar y Enllace.

Insertamientu d'un oxetu como imaxe de fondu.

1. Abra la Galería; pa ello, faiga clic nel iconu Galería de la barra de ferramientes Estándar o escueya Ferramientes - Galería.

2. Escueyi un tema.

3. Pa escoyer un oxetu, calque una vegada nél.

4. Active'l menú contestual (calcando'l botón derechu del mur) y escueya el comandu Amestar - Fondo - Páxina o Párrafu.

Insertamientu d'un oxetu como testura (modelu) pa otru oxetu

1. Abra la Galería; pa ello, faiga clic nel iconu Galería de la barra de ferramientes Estándar o escueya Ferramientes - Galería.

2. Escueya una tema.

3. Pa escoyer un oxetu, calque una vegada nél.

4. Abasnar l'oxetu nel otru oxetu nel documentu mientres se prime .