Unviada de fax y configuración de LibreOffice pa fax

Pa unviar un fax direutamente dende LibreOffice, tien de disponese d'un módem de fax y d'un controlador de fax que dexe a otres aplicaciones coneutase al controlador de fax como si tratar d'una imprentadora.

Unviada de faxes por aciu el diálogu Imprentar

1. Abra'l diálogu Imprentar. Pa ello, escueya Ficheru - Imprentar y, nel cuadru de llista Nome, escueya'l controlador de fax.

2. Al calcar Aceutar ábrese'l diálogu del controlador de fax, que dexa escoyer el destinatario.

Configurar un símbolu de fax por aciu LibreOffice

Pue configurar LibreOffice de forma que por aciu d'una única pulsación sobre un símbolu únviese automáticamente el documentu como fax:

1. Choose - LibreOffice Writer - Print.

2. Escueya'l controlador de fax nel campu combináu Fax y calque Aceutar.

3. Faiga clic nel iconu de flecha a la fin de la barra Estándar. Nel menú desplegable, escueya Personalizar.

Apaez la llingüeta Barra de ferramientes del diálogu Personalizar.

4. Faiga clic en Amestar comandos.

5. Escueya la categoría "Documentos" y, de siguío, escueya'l comandu "Unviar fax predetermináu".

6. Faiga clic en Amestar y depués en Zarrar.

7. Na llingüeta Barres de ferramientes, faiga clic nel botón de flecha embaxo p'asitiar el nuevu iconu onde desee. Faiga clic n'Aceutar.

La barra Estándar agora tien un nuevu iconu pa unviar el documentu actual como fax.