Unviar documentos como corréu electrónicu

Va Poder unviar el documentu actual de LibreOffice como documentu axuntu per corréu electrónicu.

1. Choose File - Send - Email Document.

LibreOffice opens your default email program.

2. Nel programa de corréu-y, escriba'l destinatario, l'asuntu y el testu que deseye amestar y unvie el mensaxe.

Iconu de conseyu

En casu de que deseye unviar un corréu electrónicu a un destinatario con un software que nun pue lleer el formatu OpenDocument, pue unviar el documentu actual nun formatu propietariu.
Pa un documentu de testu, escueya Ficheru - Unviar - Documentu como Microsoft Word. Pa una fueya de cálculu, escueya Ficheru - Unviar - Documentu como Microsoft Excel. Y pa una presentación, escueya Archiv - Unviar - Documentu como Microsoft PowerPoint.
Si deseya unviar el documentu como solo llectura, choose Ficheru - Unviar - Documentu como PDF.
Esti comandu nun camuda'l so documentu actual. Solamente una copia temporal ye creada pa la unviada.

Guardar documentos