Editar un títulu de gráfica

Pa editar el títulu d'una gráfica inxertada nun documentu de LibreOffice:

1. Calca dos vegaes sobre la gráfica.

La gráfica agora tien berbesos grises y na barra de menú vas ver les órdenes pa modificar los oxetos de la gráfica.

2. Calca dos vegaes sobre'l testu del títulu predetermináu. El testu contién un berbesu gris. D'equí p'arriba podrás modificar. Calcando sobre la tecla d'entrada vas crear una ringlera nueva.

If no title text exists, choose Insert - Titles to enter the text in a dialog.

3. Si en llugar de calcar dos vegaes sobre'l títulu calca namái una vegada, va poder mover el títulu col mur.

4. Si deseya camudar el formateáu del títulu principal escueya Formatu - Títulu - Títulu principal. El diálogu Títulu ábrese.

5. Escueya una de les llingüetes disponibles del diálogu pa faer los cambeos.

6. Faiga clic en Aceutar. Nel documentu, faiga clic fuera del gráficu pa salir del mou d'edición.

Please support us!