Modificar la exa de la gráfica

Pa editar les exes d'una diagrama inxertáu:

1. Calca dos vegaes sobre la gráfica.

La gráfica agora tien berbesos grises y na barra de menú vas ver les órdenes pa modificar los oxetos de la gráfica.

2. Escueya Formatu - Exa y escueya la exa (o exes) que deseye editar. Un diálogu va apaecer.

3. Escueya les seiciones disponibles y camude lo necesario (por exemplu, escueya la llingüeta Escala si deseya modificar la escala de la exa).

4. Faiga clic en Aceutar. Nel documentu, faiga clic fuera del gráficu pa salir del mou d'edición.