Amosar, acoplar y anubrir ventanes

Delles ventanes de LibreOffice son acoplables, por exemplu la del Navegador. Estes ventanes puen movese, camudar de tamañu o acoplales a un borde.

Acoplar ventana y convertila nuna ventana llibre

P'acoplar una ventana efeutúe unu d'estos procesos:

Estos métodos tamién puen usase pa desacoplar una ventana.

Amosar y anubrir ventanes acoplaes.

Iconu

Faiga clic nel botón del borde de la ventana acoplada p'amosala o anubrila. La función de tapecimientu automáticu dexa amosar momentáneamente una ventana oculta faciendo clic nel borde. Cuando se fai clic nel documentu, la ventana acoplada anubrir de nuevu.

note

Poder acoplar ventanes y barres de ferramientes por aciu abasnar y asitiar depende de la configuración del alministrador de ventanes del sistema. El sistema tien de configurase por qu'amuese el conteníu de tola ventana al mover una ventana, en cuenta de amosar namái el marcu esterior.