Propiedaes avanzaes

Especifica delles opciones d'una base de datos.

P'aportar a esti comandu...

Na ventana d'una base de datos, escueya Editar - Base de datos - Propiedaes, calque Propiedaes avanzaes

La disponibilidad de los siguientes controles depende del tipu de base de datos:

Ruta de los ficheros dBASE

Especifique la ruta del directoriu que contién los ficheros dBASE.

Iconu d'alvertencia

Asegurese que la estensión *.dbf del ficheru dBASE tea en minúscules.

Esaminar

Ábrese un diálogu que dexa escoyer un ficheru o directoriu.

Conexón de prueba

Prueba la conexón de la base de datos cola configuración actual.

Ruta de los ficheros de testu

Especifique la ruta de la carpeta colos ficheros de testu.

Ruta del documentu de fueya de cálculu

Escriba la ruta del documentu de fueya de cálculu que deseya usar como base de datos.

Nome del orixe de datos ODBC nel sistema

Escriba'l nome del orixe de datos ODBC.

Nome d'usuariu

Escriba'l nome d'usuariu necesariu p'aportar a la base de datos.

Ríquese una contraseña

Si esta activada, va solicitáse-y al usuariu la contraseña necesaria p'aportar a la base de datos.

Nome de la base de datos

Escriba'l nome de la base de datos.

Nome de la base de datos MySQL

Escriba'l nome de la base de datos MySQL que deseye utilizar como orixe de datos.

Nome de la base de datos Oracle

Escriba'l nome de la base de datos Oracle que deseye utilizar como orixe de datos.

Ficheru de base de datos de Microsoft Access

Escriba'l nome del ficheru de base de datos Microsoft Access que deseye utilizar como orixe de datos.

Nome de host

Escriba'l nome de host del orixe de datos LDAP.

URL d'orixe de datos

Escriba l'allugamientu del orixe de datos JDBC como URL.

Clase de controlador JDBC

Indique'l nome del controlador JDBC que se coneuta col orixe de datos.

Clase de prueba

Prueba la conexón de la base de datos al traviés de la clase de controlador JDBC.

Escueya una base de datos

Escueya una base de datos de la llista o faiga clic en Crear pa crear una base de datos.