Configuración adicional

Especifica opciones adicionales pa un orixe de datos.

P'aportar a esti comandu...

Na ventana d'una base de datos, escueya Editar - Base de datos - Propiedá - ficha Configuración adicional

La disponibilidad de los siguientes controles depende del tipu de base de datos:

Nome de host

Escriba'l nome de host del sirvidor que contién la base de datos, por exemplu ldap.server.com.

Númberu de puertu

Escriba'l númberu de puertu pal sirvidor que contién la base de datos.

Clase de controlador MySQL JDBC

Escriba'l nome del controlador JDBC pa la base de datos MySQL.

Xuegu de caráuteres

Escueya'l conxuntu de caráuteres que deseye usar pa ver la base de datos en LibreOffice. Esta opción nun afecta a la base de datos. Escueya "Sistema" pa utilizar el conxuntu de caráuteres predetermináu del sistema operativu.

Iconu de nota

Bases de datos de Testu y dBASE estan acutaes a xuegos de caráuteres de tamañu fixu, onde tolos caráuteres tán codificados col mesmu númberu de bytes.

Clase de controlador Oracle JDBC

Escriba'l nome del controlador JDBC pa la base de datos Oracle.

Configuración del controlador

Especifique opciones de controlador adicionales.

Usar catálogu con bases de datos basaes n'ficheru

Usa l'actual orixe de datos del catálogu. Esta opción ye util cuando l'orixe de datos ODBC ye un sirvidor de base de datos. Nun escueya esta opción si l'orixe de datos ODBC ye un controlador dBASE.

Base DN

Escriba'l puntu d'entamu pa guetar na base de datos LDAP, por exemplu dc=com.

Númberu máximu de rexistros

Escriba'l númberu máximu de rexistros que deseye cargar cuando apuerte al sirvidor LDAP.

Amosar tamién rexistros desaniciaos

Amuesa tolos rexistros d'un ficheru, incluyíos los marcaos como desaniciaos. Si escueye esta opción, nun va poder desaniciar rexistros.

Iconu de nota

En formatu dBASE, los rexistros desaniciaos remanecen nel ficheru.

Iconu de conseyu

Pa ver los cambeos efeutuaos na base de datos, zarru la conexón con ella y vuelva coneutar.

Índices

Abre'l diálogu d'índices, onde pue entamar la tabla d'índices na base de datos actual dBASE.

El testu contién testeres

Escueya esti caxellu de verificación si la primer llinia del ficheru de testu contién los nomes de los campos.

Separador de campu

Escriba o escueya'l caráuter de separtamientu de los campos de datos nel ficheru de testu.

Separador de testu

Escriba o escueya'l caráuter qu'identifica un campu de testu nel ficheru de testu. Nun pue utilizase el mesmu caráuter usáu como separador de campos.

Separador decimal

Escriba o escueya'l caráuter utilizáu como separador decimal nel ficheru de testu; por exemplu, el puntu (0.5) o la coma (0,5).

Separador de miles

Escriba o escueya'l caráuter utilizáu como separador de miles nel ficheru de testu; por exemplu, el puntu (1.000) o la coma (1,000).

Estensión del ficheru

Escueya'l formatu del ficheru de testu. La estensión escoyida inflúi sobre dalgunos parámetros de configuración predeterminaos d'esti diálogu.