Executar instrucción SQL

Abre un diálogu nel que pue escribise un comandu SQL p'alministrar una base de datos.

P'aportar a esti comandu...

In a database file window, choose Tools - SQL.

Executar comandos SQL

Nesti diálogu pue digitar namái comandos alministrativos, tales como Grant, Create Table, o Drop Table, y non comandos de peneráu. El comandu que digite va depender del orixe de datos, por exemplu, dBASE solo almite dellos comandos SQL de los llistaos equí.

Iconu de nota

Pa executar una entruga SQL pa peñerar datos de la base de datos, usando el Diseña de Vista.

Comandu a executar

Escriba'l comandu d'alministración de SQL que deseye executar.

Por exemplu, na fonte de datos "Bibliografía" pue utilizase la siguiente orde SQL:

SELECT "Address" FROM "biblio" "biblio"

Pa llograr más información alrodiu d'ordes de SQL, consulte la documentación incluyida cola base de datos.

Comandos anteriores

Numbera los comandos de SQL executaos enantes. Pa volver executar un comandu, faiga clic nél y, de siguío, en Executar.

Estáu

Amuesa les resultancies del comandu SQL executáu, incluyíos los fallos.

Executar

Executa'l comandu especificáu nel cuadru Comandu qu'executar.

Zarrar

Zarra'l diálogu.