Aceutar columnes

Nel esplorador d'oríxenes de datos, si deseya copiar una tabla, abasnar y asítiela nel contenedor de tables. El diálogu Aplicar columnes ye la segunda ventana del diálogu Copiar tabla.

Columnes esistentes

Campu esquierdo

Llista los campos de datos disponibles que pue incluyir la tabla copiada. Pa copiar un campu de datos, prima clic sobre'l nome, depués clic nel botón >. Pa copiar tolos campos, prima clic nel botón >>

Campu derecho

Amuesa los campos que deseya incluyir na tabla que se copió.

Botones

Adds or removes the selected field (> or < button) or all of the fields (<< or >> button).

Páxina siguiente