Elementu que falta

Si abre una consulta que contenga tables o campos que yá nun esisten va amosase'l diálogu Elementu perdíu. Esti diálogu indica la tabla que falta o'l campu que nun pudo interpretase y dexa decidir la forma de siguir col procedimientu.

P'aportar a esti comandu...

In a database file window, click the Queries icon, then choose Edit - Edit.
If the referenced fields no longer exist, you see this dialog.

¿Cómo deseya proceder?

Les opciones de respuesta disponibles son trés:

Abrir la consulta de toes formes en mou gráficu

Dexa abrir la consulta en vista Diseñu en llugar d'elementos que falten. Coles mesmes, dexa especificar si tien de prescindise d'otros fallos.

La consulta abrir en vista Diseñu (la interfaz gráfica). Los nomes de tables que falten van apaecer en blancu y los nomes de campos non válidos van apaecer con estos nomes na llista de campos. Esto dexa determinar esactamente qué campos causaron l'erru.

Abrir la consulta en mou SQL

Dexa abrir el diseñu de consultes en mou SQL ya interpretar la consulta como SQL nativu. Namái pue salise del mou SQL nativu si la instrucción de LibreOffice executar por completu (siempres que los campos o les tables de la consulta esistan de verdá).

Nun abrir la consulta

Dexa encaboxar el procedimientu y especificar que nun s'abrir la consulta. Esta opción equival a la del botón de diálogu Encaboxar.

Inorar coles mesmes tolos fallos asemeyaos

Si escoyó la primer opción y sigue queriendo abrir la consulta na vista de gráficos en llugar de los elementos que falten, pue especificar si fai casu omiso d'otros fallos. Poro, nel procesu d'apertura activu nun se va amosar nengún mensaxe de fallu si la consulta nun pue interpretase correchamente.