Fonte de datos de señes

Esti asistente rexistra una llibreta de señes esistente como fonte de datos en LibreOffice.

P'aportar a esta orde...

Menu File - Wizards - Address Data Source.

Tamién puen rexistrase datos de direiciones y otros oríxenes de datos en LibreOffice en cualquier momentu:

Rexistrar llibreta de señes

Escueyi'l tipu de llibreta de señes esterna.

Non tolos tipos tán disponibles en tolos sistemes

Thunderbird

Escueya esta opción si en Thunderbird o Icedove yá utiliza una llibreta de señes.

Llibreta de señes de KDE

Escueya esta opción si en KDE yá utiliza una llibreta de señes.

macOS Address book

Select this option if you already use an address book in macOS Address book.

Evolution

Escueya esta opción si en Evolution yá utiliza una llibreta de señes.

Evolution LDAP

Escueya esta opción si en Evolution LDAP yá utiliza una llibreta de señes.

Groupwise

Escueya esta opción si en Groupwise yá utiliza una llibreta de señes.

Otres fontes de datos esternes

Escueyi esta opción pa rexistrar otra fonte de datos como llibreta de señes en LibreOffice.

Encaboxar

Zarra l'Asistente ensin aplicar cambeos.

Tornar

Déxate ver les escoyetes efeutuaes nos pasos anteriores. Los axustes actuales van guardase.

Siguiente

Guarda los axustes actuales y pasa a la páxina siguiente.

Crear

Establez la conexón cola fonte de datos y zarra'l diálogu.