Fonte de datos de la llibreta de direiciones

Esti Asistente rexistra una llibreta de direiciones como orixe de datos en LibreOffice.

P'aportar a esti comandu...

Menu File - Wizards - Address Data Source.

Tamién puen rexistrase datos de direiciones y otros oríxenes de datos en LibreOffice en cualquier momentu:

Rexistrar llibreta de direiciones

Escueya'l tipu de llibreta de direiciones esterna.

Non tolos tipos tán disponibles en tolos sistemes

Firefox

Escueya esta opción si en Firefox o Iceweasel yá utiliza una llibreta de señes.

Thunderbird

Escueya esta opción si en Thunderbird o Icedove yá utiliza una llibreta de señes.

Llibreta de señes de KDE

Escueya esta opción si en KDE yá utiliza una llibreta de señes.

macOS Address book

Select this option if you already use an address book in macOS Address book.

Evolution

Escueya esta opción si en Evolution yá utiliza una llibreta de direiciones.

Evolution LDAP

Escueya esta opción si en Evolution LDAP yá utiliza una llibreta de direiciones.

Groupwise

Escueya esta opción si en Groupwise yá utiliza una llibreta de direiciones.

Otres fontes de datos esternes

Escueya esta opción pa rexistrar otru orixe de datos como llibreta de direiciones en LibreOffice.

Encaboxar

Zarra l'Asistente ensin aplicar cambeos.

Tornar

Ver les seleiciones efeutuaes nos pasos anteriores. La configuración actual va guardase. Esti botón activar al llegar a la segunda páxina del Asistente automáticu.

Siguiente

Guarda la configuración actual y pasa a la páxina siguiente. Al llegar a la última páxina, el botón queda inactivu.

Crear

Establez la conexón col orixe de datos y zarra el diálogu.