Páxines siguientes del convertidor de documentos

Especifica, pa cada tipu de plantía y de documentu, el direutoriu del que se debe lleer y el direutoriu nel que se debe escribir.

P'aportar a esta orde...

Choose File - Wizards - Document Converter.

Plantíes

Determina si tienen de convertise les plantíes y cómo.

Plantíes de testu

Tenga en cuenta que la etiqueta "Plantíes de testu" pue camudar, en función de les seleiciones efeutuaes na páxina anterior. Por exemplu, si escoyéronse documentos de Microsoft Word, la etiqueta especifica "Word - Plantíes".

Especifica que les plantíes tán de ser convertíu.

Incluyíos sodireutorios

Indica que nos sodireutorios del directoriu escoyíu tamién van guetase ficheros que concuerden.

Importar de:

Especifica'l direutoriu que contién el códigu fonte.

Guardar en:

Especifica'l direutoriu onde s'escriban los ficheros de destinación.

...

Abre un diálogu pa escoyer la ruta deseyada.

Documentos

Determina si s'efeutúa la conversión de los documentos y cómo.

Documentos de testu

Ten en cuenta que la etiqueta «Documentos de testu» pue camudar en función de les seleiciones efeutuaes na páxina anterior. Por exemplu, si s'escoyeron documentos de Microsoft Word, la etiqueta especifica «Documentos de Word».

Indicar que los documentos tán de ser convertíu.

Incluyíos sodireutorios

Indica que nos sodireutorios del directoriu escoyíu tamién van guetase ficheros que concuerden.

Importar de:

Especifica'l direutoriu que contién el códigu fonte.

Guardar en:

Especifica'l direutoriu onde s'escriban los ficheros de destinación.

...

Abre un diálogu pa escoyer la ruta deseyada.

Equí pue tornar a la páxina principal del Asistente de Conversión de documentos.