Primer páxina del convertidor de documentos

Conseña la triba de documentos de Microsoft Office que se convertirán.

P'aportar a esta orde...

Choose File - Wizards - Document Converter.

Microsoft Office

Convierte documentos de Microsoft Office al formatu OpenDocument.

Documentos Word

Convierte documentos col formatu *.doc de Microsoft Word en documentos *.odt de OpenDocument.

Documentos Excel

Convierte documentos col formatu *.xls de Microsoft Excel en documentos *.ods de OpenDocument.

Documentos de PowerPoint

Convierte documentos col formatu *.ppt de Microsoft PowerPoint en documentos *.odp de OpenDocument.

Crear ficheru de rexistros

Crea un ficheru de rexistru nel direutoriu de trabayu nel que figuren los documentos que se convirtieron.

Darréu pue pasar a la pantalla siguiente del Convertidor de documentos.

Please support us!