Convertidor de documentos

Copia y convierte documentos al formatu OpenDocument XML qu'utiliza LibreOffice.

P'aportar a esta orde...

Choose File - Wizards - Document Converter.

L'asistente convierte documentos de Microsoft Word, Excel y PowerPoint. Los ficheros d'orixe namái se lleen, nun se camuden. Los ficheros de destín nuevos guardense cola nueva estensión de nome na mesma carpeta o nuna carpeta nueva.

L'Asistente pa convertidor de documentos contién les páxines siguientes:

Primer páxina del convertidor de documentos

Conseña la triba de documentos de Microsoft Office que se convertirán.

Páxines siguientes del convertidor de documentos

Especifica, pa cada tipu de plantía y de documentu, el direutoriu del que se debe lleer y el direutoriu nel que se debe escribir.

Convertidor de documentos - Resumen

Amuesa un resume nel que s'especifica lo que se va a convertir al calcar Convertir.

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el diálogu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Tornar

Déxate ver les escoyetes efeutuaes nos pasos anteriores. Los axustes actuales van guardase.

Siguiente

Guarda los axustes actuales y pasa a la páxina siguiente.

Convertir

Mientres va avanzando al traviés del diálogu, esti botón denominar Siguiente. Na última páxina, el nome del botón camuda a Convertir. Al faer clic nél llévase a cabu la conversión.