Asistente d'axenda - Nome y allugamientu

Nesti últimu pasu indícase si deseya un formulariu de protocolu. El programa infórmalu de que s'arrexuntaron tolos datos necesarios pa crear la plantía d'axenda. Faiga clic en Crear pa crear la plantía y abrir automáticamente un documentu basáu en dicha plantía.

P'aportar a esti comandu...

Choose File - Wizards - Agenda - Name and Location.

Títulu de plantía

Especifica'l nome de la plantía p'axenda.

Camín

Especifica la ruta completa, incluyíu'l nome de ficheru de la plantía p'axenda.

Crear una axenda a partir d'esta plantía

Crea y guarda la plantía p'axenda; de siguío, abre un nuevu documentu d'axenda basáu en dicha plantía.

Faer cambeos manuales nesta plantía

Crea y guarda la plantía p'axenda; de siguío, abre la plantía pa editala.

Dir a Asistente p'axendes