Asistente p'axendes

Empecipia'l Asistente p'ayudar a crear una plantía d'orde del día. Pues usar un orde del día pa especificar les temes que se deben tratar en conferencies y xuntes.

P'aportar a esta orde...

Choose File - Wizards - Agenda.

LibreOffice tien una plantía d'amuesa p'axendes que pue modificar p'axustala a los requisitos de cada cual. L'asistente brinda numberoses opciones de diseñu y distribución pa poder crear plantíes de documentu. Na vista previa pue llograse una idea del aspeutu que va tener l'axenda.

En dichu diálogu, mientres el procesu d'edición, pue anular una seleición o saltase dellos pasos. Si salta un pasu, el AutoAsistente utiliza los parámetros predeterminaos actuales.

AutoPilotu Axenda - Ficha 1

Especifica un estilu pa l'axenda y asigna un títulu. Tamién pue inxertase un logotipu nel títulu.

Asistente d'axenda - Información xeneral

Especifica la fecha, hora y llugar de la xunta.

Asistente d'axenda Testeres por incluyir

Na tercer pantalla tien d'especificar los nomes tien de contener l'axenda.

AutoAsistente Axenda - Ficha 4

Especifica los nomes que s'imprentarán nel orde del día.

Asistente pa órdenes del día - Puntos del orde del día

Determina'l nome y la carpeta del documentu y de la plantía.

Asistente d'axenda - Nome y allugamientu

Nesti últimu pasu indícase si deseya un formulariu de protocolu. El programa infórmalu de que s'arrexuntaron tolos datos necesarios pa crear la plantía d'axenda. Faiga clic en Crear pa crear la plantía y abrir automáticamente un documentu basáu en dicha plantía.

Tornar

Vuelve a les seleiciones efeutuaes na páxina anterior. La configuración actual va siguir activa. Esti botón actívase namái a partir de la segunda páxina.

Siguiente

El AutoAsistente utiliza les configuraciones actuales del diálogu y presenta les opciones seleicionables del pasu siguiente. Esti botón nun pue trate na última páxina del diálogu.

Acabar

El AutoAsistente crea, cola ayuda de la seleición qu'efeutuó, una plantía nueva y guardar nel discu duru. A partir de la plantía recién creada, LibreOffice crea un documentu denomináu "ensin nome X" (onde X ye un númberu consecutivu) y amosar nel área de trabayu.

Encaboxar

Al faer clic en Encaboxar, el diálogu zarrar ensin guardar los cambeos efeutuaos.

Iconu de nota

LibreOffice guarda la configuración actual del AutoAsistente correspondiente al tipu de plantía usada y utilizar como configuración predeterminada al volver activar el AutoAsistente.