Abrir en mou diseñu

Opens forms in Design Mode so that the form can be edited.

En mou diseñu nun puen activase los campos de control del formulariu o editar el conteníu de los rexistros de la base de datos. Puédese, sicasí, camudar la posición y tamañu de los campos de control, editar otres propiedaes y amestar o desaniciar campos de control.

P'aportar a esti comandu...

Open Form Navigator - select form - open context menu - choose Open in Design Mode.

On Form Design bar, click

Icon Open in Design Mode

Abrir en mou Diseñu

Cuando acabe d'editar el formulariu calque col botón derechu en "Formularios" nel Navegador de formulariu y deseleicione Abrir en mou diseñu. Guarde'l formulariu al terminar.

Iconu de nota

Si'l documentu de formulariu ta protexíu contra escritura, va faese casu omiso de la orde Abrir en mou diseñu.