Abrir en mou diseñu

Opens forms in Design Mode so that the form can be edited.

En mou diseñu nun puen activase los campos de control del formulariu o editar el conteníu de los rexistros de la base de datos. Puédese, sicasí, camudar la posición y tamañu de los campos de control, editar otres propiedaes y amestar o desaniciar campos de control.

P'aportar a esta orde...

Dende la barra de menús:

Choose Form - Open in Design Mode.

Dende la interfaz con llingüetes:

Choose Form - Open in Design Mode.

Choose Tools - Open in Design Mode.

Dende les barres de ferramientes:

Icon Open in Design Mode

Abrir en mou Diseñu

Cuando acabe d'editar el formulariu calque col botón derechu en "Formularios" nel Navegador de formulariu y deseleicione Abrir en mou diseñu. Guarde'l formulariu al terminar.

note

Si'l documentu de formulariu ta protexíu contra escritura, va faese casu omiso de la orde Abrir en mou diseñu.