Menú contestual de la galería

Define el mou en que s'inxerta un oxetu gráficu escoyíu nun documentu.

Inxerta una copia del oxetu gráficu esbilláu direutamente nel documentu.

Inxerta la imaxe esbillada en forma d'enllaz.

La orde Previsualización amuesa'l gráficu escoyíu. Escueya de nuevu Previsualización pa recuperar la vista orixinal. La previsualización actívase o desactiva con una pulsación doble nel gráficu o calcando la barra espaciadora.

Atribúi un títulu al oxetu de la Galería escoyíu.

Con esta opción desaniciará la imaxe escoyida en respondiendo positivamente a una entruga de confirmación.