Menú contestual de la galería

Define el mou en que s'inxerta un oxetu gráficu escoyíu nun documentu.

Inxerta una copia del oxetu gráficu esbilláu directamente nel documentu.

Inxerta la imaxe esbillada en forma d'enllaz.

La orde Previsualización amuesa'l gráficu escoyíu. Escueya de nuevu Previsualización pa recuperar la vista orixinal. La previsualización actívase o desactiva con una pulsación doble nel gráficu o calcando la barra espaciadora.

Asigna un títulu en visu a la galería escoyíu. La tema de Gallery nun tien de tar protexíu contra escritura. El títulu va asignar al calcar Aceutar pa zarrar el diálogu Introducir títulu. Nel casu d'oxetos enllazaos, la ruta fonte apaez de siguío del títulu, ente paréntesis.

Con esta opción desaniciará la imaxe escoyida en respondiendo positivamente a una entruga de confirmación.