Esportación de ficheros de testu

El diálogu Esportación de ficheros de testu dexa definir les opciones d'esportación de ficheros de testu. El diálogu apaez en pantalla si guardes los datos de fueya de cálculu como tipu de ficheru "Testu CSV" y si ta escoyida'l caxellu de verificación Editar configuración de filtros del cuadru de diálogu Guardar como.

Opciones de campu

Define'l separador de campos, el separador de testu y el xuegu de caráuteres utilizáu pa la esportación de testu.

Xuegu de caráuteres

Especifica'l xuegu de caráuteres pa la esportación de testu.

Separador de campos

Escueya o escriba l'allindiador de campos que dixebra los campos de datos.

Allindiador de testos

Escueya o escriba l'allindiador de testu que contién cada campu de datos.

Poner ente comines toles caxelles de testu

Esporta toles caxelles de testu que principien y acaben colos caráuteres de cita definíos nel cuadru Llendador de testu. Si nun se marca, solo se citarán les caxelles de testu que contengan el carácter Llendador de campu.

Guarda'l conteníu de les caxelles como les amuesa

Habilitáu de forma predeterminada, los datos van guardase como s'amuesen, incluyendo los formatos numbéricos aplicaos. Si esti caxellu de verificación nun ta marcada, namái se van guardar los datos conteníos en forma cruda, como en versiones antigües de LibreOffice.

Iconu d'alvertencia

Dependiendo nel formatu de númberu, guardando'l conteníu de la caxella como s'amuesa pues escribir los valores que mientres la importación yá nun puen ser interpretaos como valores numericos.

Anchu de columna fixu

Esporta tolos campos de datos con un anchu fixu.