Opciones de la esportación

Define les opciones d'esportación de gráficos.

P'aportar a esta orde...

Choose File - Export, select a graphics file type. The dialog opens after you click Save.

Cuando esportes elementos gráficos a un ficheru, pues seleicionar el tipu de ficheru. Pa la mayoría de los tipos de ficheru almitíos, s'abre un diálogu onde pues configurar les opciones d'esportación.

The following file types do not show an options dialog: RAS, SVG, TIFF, XPM.

Los otros tipos de ficheru amuesen diálogos d'opciones onde pues configurar l'anchor y altor de la imaxe esportada.

Dependiendo del tipu de ficheru, pues especificar delles opciones más. Calca Mayús+F1 y pasa'l mur sobro un control pa ver un testu d'ayuda estendíu.

Anchor

Especifica l'anchor.

Altor

Especifica l'altor.

Resolvimientu

Inclúi la resolución de la imaxe. Seleicione les unidaes de midida dende la caxa de llista.

Más opciones

Pa los ficheros JPEG pue axustar la fondura de color y la calidá.

Pa los ficheros BMP pue establecese la compresión y la codificación RLE.

Pa los ficheros de PBM, PGM y PPM pue definise la codificación.

Pa ficheros PNG pue establecese la compresión y el mou entellazáu.

Pa los ficheros GIF pue establecese la tresparencia y el mou entellazáu.

P'ficheros EPS pue establecer la vista previa, el formatu de color, la compresión y la versión.

Consulte Información relativa a los filtros d'importación y esportación pa llograr más información alrodiu de los filtros.