Combinaciones de Tecles pa los Oxetos - Función d'Accesibilidá

Pue crear y editar oxetos de dibuxu por aciu el tecláu.

Iconu de nota

Dalgunes de les tecles d'accesu direutu puen tar asignaes al sistema del ordenador. Les tecles asignaes al sistema del ordenador nun tán disponibles pa LibreOffice. Intente asignar distintes tecles pa LibreOffice, en Ferramientes - Personalizar - Tecláu, o pal sistema del ordenador.

Pa crear y editar un rectángulu

1. Calque F6 pa dir a la barra Dibuxu.

2. Calque la tecla de flecha derecha hasta algamar l'iconu de ferramienta de dibuxu na barra de ferramientes.

3. Si xuntu al iconu hai una flecha, la ferramienta de dibuxu abre una barra de ferramientes secundaria. Calque la tecla de flecha enriba o embaxo p'abrir la barra de ferramientes secundaria; de siguío, calque la tecla de flecha derecha o esquierda pa escoyer un iconu.

4. Press +Enter.

Créase l'oxetu nel centru del documentu.

5. To return to the document, press +F6.

Pue usar les tecles de flecha p'asitiar l'oxetu onde deseye. Pa escoyer una orde nel menú contestual, calque Mayús+F10.

Pa escoyer un oxetu

1. Press +F6 to enter the document.

2. Calque la tecla Tab les vegaes necesaries pa llegar al oxetu que deseye escoyer.

Please support us!