Funciones de gráfiques de LibreOffice

Los gráficos dexen presentar datos de mou que seya fácil visualizalos.

Pue crear un gráficu a partir de los datos orixinales nuna fueya de cálculu de Calc o nuna tabla de Writer. Si'l gráficu s'embebe nel mesmu documentu como datos, va permanecer enllazáu con éstos, de tal mou que se va anovar automáticamente cuando los datos fonte camuden.

Tipos de gráficos

Escueya ente dellos gráficos 3D y 2D, como los gráficos de barres, de llinies o de cotizaciones. Pue camudar el tipu de gráficu con unos pocos clics de mur.

Formateáu por separáu

Pue personalizar elementos concretos de los gráficos como les exes, les etiquetes de datos y les lleendes, calcando sobre ellos col botón derechu del mur o bien colos iconos de la barra de ferramientes y les ordes de los menúes.