Asistente pa Gráficos - Series de Datos

Nesta páxina del Asistente pa gráficos pue camudar el rangu de caúna de les series de datos de forma independiente, incluyíes les sos etiquetes. Tamién pue camudar el rangu de les categoríes. Pue camudar en primer llugar el rangu de datos na páxina Rangu de datos y depués desaniciar les series de datos que nun precise o amestar series de datos dende otres caxelles.

Iconu de conseyu

Si paez-y qu'hai demasiaes opciones nesta páxina, pue definir el rangu de datos en Asistente pa gráficos - pagína TRango de datos y saltar esta páxina.

P'aportar a esta orde...

Choose Insert - Chart...

Icon

Insert Chart

Double-click a chart, then choose Format - Data Ranges

Este diálogu ta disponible namái pa gráficos basaos en tables de Calc o Writer.

Press Shift+F1 and point to a control to learn more about that control.

Entamando series de datos

Nel cuadru de llista de les Series de Datos usté va ver una llista de toles series de datos del gráficu actual.

Editando series de datos

1. Faiga clic nun elementu de la llista pa ver y editar les propiedaes d'esi elementu.

Nel cuadru de llista de los Rangos de Datos pues ver los nomes de les funciones y los rangos de caxelles de los componentes de les series de datos.

2. Faiga clic nun elementu, dempués edite'l so conteníu na caxa de testu inferior.

La etiqueta xuntu al cuadru de testu escoyíu anguaño establez la función.

3. Especificar el rangu o faer clic en Escoyer rangu de datos pa embrivir el diálogu y escoyer el rangu col mur.

Si deseya un rangu de datos con árees de múltiples rangos que nun tán próximes unes d'otres, ente'l primer rangu, depués manualmente amieste un puntu y coma a la fin de la caxa de testu, depués ente los otros rangos. Use'l puntu y coma como allindiador ente los rangos.

El rangu d'una función de datos, como valores-Y, nun tienen d'incluyir una caxella d'etiqueta.

Editando categoríes o etiquetes de datos

Dependiendo nel tipu de grafica, el testu ye amosáu na exa X o como etiquetes de datos.