Allugamientu

Permite modificar con posterioridá la posición de les series de datos del gráficu.

La posición de los datos dientro de la fueya de datos nun s'alteria. Estos comandos namái puen escoyese, si inxerta un gráficu en LibreOffice Calc.

P'aportar a esta orde...

Choose Format - Arrangement (Charts)

Open context menu - choose Arrangement (Charts)

Iconu d'alvertencia

Esta función namái ta disponible si hai datos nes columnes. Nun ye posible camudar a la visualización de datos por files.

Traer alantre

Trai alantre la filera de datos escoyida (a la derecha).

Unviar tras

Unvia la filera de datos escoyida escontra tras (a la izquierda).

Please support us!