Alliniación

Modifica l'alliniación del títulu del gráficu.

Dalgunes de les opciones nun tán disponibles en tolos tipos d'etiquetes. Por exemplu, hai delles opciones pa les etiquetes de los oxetos 2D y 3D.

P'aportar a esta orde...

Choose Format - Title (Charts)

Xirar testu

Define la orientación del testu conteníu nes caxelles. Faiga clic n'unu de los botones ABCD p'asignar la orientación necesaria.

Rueda ABCD

Al faer clic en cualesquier parte de la rueda establez la orientación del testu. Les lletres "ABCD" del botón correspuenden a la nueva configuración.

Botón ABCD

Asigna orientación vertical al testu de les caxelles.

Iconu de nota

Si'l títulu de la exa X ye vertical, pue ser que se corte cola llinia de dichu exa.

Graos

Permite introducir manualmente l'ángulu d'orientación.

Iconu de nota

Tenga en cuenta que si'l tamañu de representación del gráficu ye demasiáu amenorgáu puen surdir problemes cola presentación del títulu. Estos problemes puen evitase engrandando la vista o amenorgando'l tamañu de la fonte.