Alliniaci贸n

Modifica l'alliniaci贸n del t铆tulu del gr谩ficu.

Dalgunes de les opciones nun t谩n disponibles en tolos tipos d'etiquetes. Por exemplu, hai delles opciones pa les etiquetes de los oxetos 2D y 3D.

P'aportar a esta orde...

Choose Format - Title (Charts)

Xirar testu

Define la orientaci贸n del testu conten铆u nes caxelles. Faiga clic n'unu de los botones ABCD p'asignar la orientaci贸n necesaria.

Rueda ABCD

Al faer clic en cualesquier parte de la rueda establez la orientaci贸n del testu. Les lletres "ABCD" del bot贸n correspuenden a la nueva configuraci贸n.

Bot贸n ABCD

Asigna orientaci贸n vertical al testu de les caxelles.

Iconu de nota

Si'l t铆tulu de la exa X ye vertical, pue ser que se corte cola llinia de dichu exa.

Graos

Permite introducir manualmente l'谩ngulu d'orientaci贸n.

Iconu de nota

Tenga en cuenta que si'l tama帽u de representaci贸n del gr谩ficu ye demasi谩u amenorg谩u puen surdir problemes cola presentaci贸n del t铆tulu. Estos problemes puen evitase engrandando la vista o amenorgando'l tama帽u de la fonte.