Definir árees d'impresión nuna fueya

Pue definir l'área de caxelles d'una fueya que cálculu que deseya imprentar.

Les caxelles de la fueya que nun formen parte del intervalu d'impresión definíu nun s'imprimen nin s'esporten. Les fueyes ensin un intervalu d'impresión definíu nun s'imprimen nin s'esporten a un ficheru PDF, nun siendo que'l documentu tenga formatu Excel.

Iconu de nota

Nel casu de ficheros que s'abrir en formatu Excel, imprímense toles fueyes que nun disponen d'un intervalu d'impresión definíu. Lo mesmo asocede al esportar fueyes de cálculu con formatu de Excel a un ficheru PDF.

Pa definir una estaya d'imprentación

1. Escueya les caxelles que deseya imprentar.

2. Escueyi Formatu - Estayes d'imprentación - Definir.

P'amestar caxelles a una estaya d'imprentación

1. Escueyi les caxelles que deseyes amestar a la estaya d'imprentación esistente.

2. Escueyi Formatu - Estayes d'imprentación - Amestar.

Pa desaniciar una estaya d'imprentación

Usar la vista previa del saltu de páxina pa editar árees d'impresión

En Vista previa del saltu de páxina, destáquense les árees d'impresión y les zones de saltos de páxina con un borde azul, y contienen un númberu de páxina centráu de color gris. Los intervalos ocultos tienen el fondu gris.

Pa definir una zona de saltu de páxina, arrastre'l borde a un nuevu allugamientu. Al definir una zona de saltu de páxina nueva, sustitúyese un saltu de páxina automáticu con un saltu de páxina manual.

Pa ver y editar árees d'impresión

1. Escueya Ver - Vista previa del saltu de páxina.

Iconu de conseyu

Pa camudar el factor d'escala predetermináu de Vista previa del saltu de páxina, faiga doble clic nel porcentaxe de la barra d'estáu y escueya otru factor d'escala.

2. Edite l'intervalu d'impresión.

Pa camudar el tamañu d'un intervalu d'impresión, arrastre'l borde del intervalu a un nuevu allugamientu.

Iconu de nota

Pa desaniciar un saltu de páxina manual dientro d'un intervalu d'impresión, arrastre'l borde del saltu de páxina escontra un llugar fuera del intervalu d'impresión.

Pa desaniciar l'intervalu d'impresión, arrastre'l borde del área en borde opuestu.

3. Pa salir de la Vista previa del saltu de páxina, escueya Ver - Normal.