Copiar namái caxelles visibles

Imaxine que nun área de caxelles anubrió delles fileres. Agora quier copiar, desaniciar o dar formatu namái a les caxelles que quedaron visibles.

LibreOffice va reaccionar de mou diversu nel procedimientu de copia según el métodu que siguiera p'anubrir les caxelles (que yá non se ven na pantalla) y según el motivu que lu haya lleváu a ello.

Métodu y aición

Resultáu

Les caxelles filtráronse con peñeres automátiques, peñeres estándar o peñeres avanzaes.

Copiar, desaniciar, mover o dar formatu a una seleición de caxelles que tean visibles.

Cópiense namái les caxelles entá visibles.

Les caxelles anubriéronse manualmente por aciu la orde Anubrir del menú contestual de les testeres de filera o columna, o al traviés d'un esquema.

Copiar, desaniciar, mover o dar formatu a una seleición de caxelles que tean visibles.

By default, all cells of the selection, including the hidden cells, are copied, deleted, moved, or formatted. Restrict the selection to visible rows choosing Edit - Select - Select Visible Rows Only or to visible columns choosing Edit - Select - Select Visible Columns Only.

Please support us!