Aplicar automáticamente un formatu a un rangu de caxelles escoyíes

Pue utilizar la función AutoFormatu p'aplicar rápido formatu a una fueya o una área de caxelles escoyida.

P'aplicar un autoformatu a una fueya o un rangu de caxelles escoyida

1. Escueya les caxelles, incluyíos les testeres de filera y columna, a los que deseye dar formatu.

2. Choose Format - AutoFormat Styles.

3. Select which properties to include in an AutoFormat.

4. Faiga clic en Aceutar.

El formatu va aplicar al área de caxelles escoyida.

Iconu de nota

Si nun repara nengún cambéu de color nel conteníu de les caxelles, escueya Ver - Destacar valores.

To Define an AutoFormat for Spreadsheets or Ranges

You can define a new AutoFormat that is available to all spreadsheets and ranges.

1. Format a sheet or range.

2. Choose Edit - Select All or select the formatted range.

3. Choose Format - AutoFormat Styles.

4. Faiga clic en Amestar.

5. Nel cuadru Nome del diálogu Amestar AutoFormatu, introduza un nome pal formatu.

6. Faiga clic en Aceutar.