Aplicar el AutoFiltru

La función Peñera automática inxerta nuna o más columnes de datos una caxa combinada que dexa esbillar los rexistros (files) que se deben amosar.

1. Esbilla les columnes nes que deseyes utilizar la peñera automática.

2. Escueyi Datos - Peñera - Peñera automática. Les fleches de la caxa combinada amuésense na primer filera de la estaya esbillada.

3. Executa la peñera calcando na flecha estenderexable de la testera de la columna y escueyi un elementu.

Namái s'amuesen les fileres que'l so conteníu cumple los criterios de filtru. Les otres fileres peñérense. Ye posible ver si les fileres peñeráronse a partir de los númberos de filera discontinuos. La columna que s'utilizó pa la peñera identifícase por aciu d'un botón de flecha de color distintu.

Cuando aplica un Autofiltru adicional n'otra columna d'un rangu de datos peneráu, entós los demás cuadros combinaos listan solamente los datos peneráu.

To display all records again, select the all entry in the AutoFilter combo box. If you choose Standard, the Standard Filter dialog appears, allowing you to set up a standard filter. Choose "Top 10" to display the highest 10 values only.

Pa dexar d'utilizar el AutoFilter, vuelva escoyer toles caxelles escoyíes nel pasu 1 y escueya de nuevu Datos - Filtru - AutoFilter.

tip

P'asignar distintos AutoFiltros a distintes fueyes, debes primero definir el rangu de la base de datos en cada fueya.

warning

Les funciones aritmétiques tamién tienen en cuenta les caxelles que nun tán visibles por cuenta de l'aplicación d'un filtru. Por exemplu, la suma total una columna inclúi tamién los valores que s'atopen en caxelles peñeraes. Aplique la función SUBTOTALES si namái se deben tener en cuenta les caxelles visibles tres l'aplicación d'un filtru.